33. Hafta!
Korkmayın, dötünüzde uçuşan kelebeklerle empati kurun, bekliyoruz…
herşeyin bedeli vardır bununda olacak ultraslan
SAMIYENDE TUR DIIL UC BUCUK ATTIRILIR N.K.F.V.A.S
nedense kadıköyde ki maçlardan önce hiç bu kadar iyimser konuşulmuyo,taraftarı azdırmak için her türlü konuşma ve hareket yapılıyo..haydi cimbomum geçir şu fenere,şampiyonluk boğazlarında kalsın..
geldi a.q o gün 19.05.2007 bunların hesabını verecek hepsi suçlar cezasız kalmayacak:((((
fener piçinin 33. hafta am… koy….. or.azize
fener yendi ama yendiğine pişman oldu :DD:D:D aslanım galatasaray ölümene snleyiz
yaaa bişeyy sorucamm polislerin hepsini f5lilerden mi seçtilerrr
ayrıcaaa f5liler canlı canlı o stattan çıktıklarına şükretsinlerrr bnce
harika bir iş yapmışsın dostum elbet s*** onların a*asının a*** merak etmeyin
Geretz’in kafasını yaranlara ceza ver(e)meyenler; Galatasaray’a ceza veremezler…
bu videoyu ben hazırladım arkadaslar yayınlamıs tesekür ederim buda o videnun devamıdır 33.hafta part2
o*** çocukları başka ne diyimki g** oğlanları i*** oğlu
i***ler
sami yende az bile yaptik bence ordan bu p**leri sag cikarmamaliydik o*** c*** NKFVAS
sami yende onların a** s**tik bu bize şampiyonluktanda önemlidi.. n.k.f.v.a.s
böyle adalet olmaz olsun geretsin kafasını kırdılar,ümit karanın kafasını kırdılar lig tvinin kablosunu kestiler, hakeme etmedik küfür kalmadı, bunlara topu topu iki maç ceza verdiler ali sami yende onların yarısı yapılmadı verdikleri 5 maç seyircisiz artı polis jopu bumu adalet araştırsınlar eger 10 maçlarını parayla almamışlarsa fenerbahçenin 2001 yılından sonraki maçlarının hepsini parayla almış fener karıköyde bursaya 1_0 yeniliyor bursada ilk yarı 0_0 ikinci yarı 4_0 alıyor zaten azizyıldırım söylüyor şaibesiz şampiyonluk bumu şaibesiz 5yaşındaki çocuga söylersen o bile anlar.. hade 3 büyükleri yendin ya anadolu takımları inanın fener UEFA,ya gitseydi pişman olurdu. Çünkü şikeyle aldıgı şampiyonluklarını geri alırlar direk amatöre düşerdi. ta2000_2001 sezondaki ali aydın faciası gibi nasıl olurda 4 kırmızı kart gösterir NİYE ADNAN POLAT,ÖZHAN CANAYDIN BİZİM HAKKIMIZI ARAMIYORLAR HADİ TARAFTARI BOŞ VERSİNLER TAKIMIN HAKKINI NİYE ARAMIYORLAR…. BENCE BİZİM BAŞKANLAR SADECE KOLTUK SEVDALARI VAR ONLAR BİZE BAŞKAN DEGİL TARAFTAR BİLE OLAMAZLAR……